Ordinacija

Ordinacija dentalne medicine ‘Dental Studio Vukanović’ nalazi se na Kantridi, u Rijeci. Temeljena na stalnom usavršavanju, neprestanom ulaganju u tehnologiju, korištenju najsuvremenijih metoda i materijala, digitalnoj podršci u implementaciji znanja, te – konačno – pažljivom i uspješnom prepoznavanju dentalnih, ali i ljudskih potreba svakog pojedinog pacijenta, ordinacija je u proteklih 20 godina uspješnoga rada izrasla u centar međunarodno prepoznate izvrsnosti. Znamo da ste jedinstveni, znamo prepoznati posebnosti Vašega osmijeha i, što je najvažnije, znamo kako te posebnosti ponovno učiniti neodoljivom karakteristikom Vašega lica i života! Kod nas nema žurbe, nema stresa, nema serijskoga pristupa rješavanju problema i – nema nerješivih problema!

U vremenu kada tržišni mehanizmi diktiraju trend okrupnjivanja stomatološke usluge, dr. Dean Vukanović primjenjuje koncepciju individualnoga pristupa pacijentu, kao jedan od nužnih preduvjeta vrhunske stomatologije

Ponosimo se činjenicom da smo zahvaljujući svojemu radi i vrijednostima koje nas vode, s mnogim našim pacijentima postali – i ostali – prijatelji.

Naše je uže područje specijalnosti implantologija i estetska dentalna medicina. Ordinacija nosi i preporuku tvrtke Nobel Biocare, vodećeg svjetskog proizvođača zubnih implantata, a naši implantati imaju doživotnu garanciju. Naši protetski radovi planiraju se i izrađuju uz pomoću CAD-CAM tehnologije, dakle dizajnirani su i izvedeni uz pomoć računala. Ordinacija dentalne medicine Dental Studio Vukanović ujedno je i jedna od prvih ordinacija u Hrvatskoj koji su počeli primjenjivati koncept Digital Smile Design (DSD). Radi se o inovativnoj metodi koja omogućava vizualizaciju, optimizaciju te izvedbu savršenoga osmijeha.

Naš je cjelokupan rad utemeljen u konceptima etičnosti, kvalitete, te prihvatljivih i transparentnih cijena. Prvi pregled, stručno mišljenje, izrada plana terapije te svi kontrolni pregledi besplatni su. Naši su profesionalna i ljudski napori usmjereni na postizanje maksimalne medicinske, funkcionalne i estetske kvalitete konačnoga rezultata, uz minimiziranje stresa te vremenskoga i financijskoga ulaganja od strane pacijenta.

Ordinacija danas

Danas je ordinacija izrasla u vrhunski centar za stomatološke usluge gdje pacijenti dolaze opušteno, a odlaze s osmijehom. Od prostranoga parkirališta do ugodnoga interijera, ordinacija je osmišljena s ciljem stvaranja prostora u kojem ćete se osjećati mirno, zadovoljno i sigurno, gdje ćete dobiti najkvalitetnije odgovore na sve vaše stomatološke potrebe i pitanja, i gdje ćete se uvijek iznova vraćati s punim povjerenjem.

Pogledajte fotografije naše ordinacije